pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
Ana Sayfa YAŞAM 29 Ocak 2024 17 Görüntüleme

BAŞKAN BEYAZGÜL BALIKAYAĞI KÖPRÜLÜ KAVŞAĞININ NE ZAMAN AÇILACAĞINI DUYURDU

BAŞKAN BEYAZGÜL BALIKAYAĞI KÖPRÜLÜ KAVŞAĞININ NE ZAMAN AÇILACAĞINI DUYURDU
pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Köprülü Kavşağı kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmaların koordineli bir şekilde sürdüğünü ifade etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Balıkayağı Bulvarı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte Şanlıurfa’ya bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde Fen İşleri Daire Başkanı ve Ulaşım Daire Başkanı ile birlikte Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını yerinde inceleyerek teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla da görüşen Başkan Beyazgül yolun bir bölümünün 1 ay içinde tamamlanarak açılması için çalışmaların devam ettiğini aktardı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BALIKAYAĞINDA ÇALIŞMALARIN HIZLANMASI YÖNÜNDE GÖRÜŞLERİMİZİ İLETTİK”

Başkan Beyazgül, “ Balıkayağı Bulvarında bir kavşak çalışmamız var. Karayolları ve Büyükşehir Belediyemiz destekleriyle yürütülüyor. Buradaki çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarda çakılacak 872 fore kazıktan 706’sı çakılırken geriye kalan 166 fore kazığın da yakın zamanda tamamlanacağını ifade ettiler. Her iki güzergâhta da çalışmalar devam ediyor. Buradaki çalışmaların hızlandırılması konusunda yüklenici firma yetkilileriyle ile görüştük ve bu konuda daha ivedi olunması yönünde görüş bildirdiklerini söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA DİYARBAKIR GÜZERGÂHINI BİR AY İÇERİSİNDE AÇMA GAYRETİNDEYİZ”

Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasında bir bölümü 1 ay gibi bir sürede açmak istediklerini ifade eden Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa – Diyarbakır güzergâhını 1 ay içerisinde açmak için gayret içerisinde olunacak. Arkasından da kalan güzergâhı da herhangi bir gecikme yaşanmazsa kısa bir süre içerisinde bitirmek için çaba içerisindeyiz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak da buradaki iş ve işlemlerin daha hızlı yürütülmesi adına gereken desteği veriyoruz. Burada işbirliği içerisinde çalışmaktayız. İnşallah bu güzergâh açıldığı zaman Karaköprü ilçemizin de bu sıkışıklığı açılmış olacak. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığında Şanlıurfa olarak güzel

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
Tema Tasarım | Pozitif Bilişim