pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
Ana Sayfa GENEL 2 Mart 2024 11 Görüntüleme

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE MİTİNG GİBİ EV TOPLANTISI

BAŞKAN BAYDİLLİ’YE MİTİNG GİBİ EV TOPLANTISI
pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin

Seçim çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye her geçen gün vatandaşların teveccühü artarken, Atakent Mahallesinde düzenlenen ev toplantısı yoğun katılımla adeta mitinge dönüştü

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart seçimleri için vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yoğun bir tempoyla çalışan Başkan Baydilli gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirirken, akşamları da ev toplantılarında ve seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Belediye Meclis Üyesi Oktay Doğan’ın düzenlediği ev toplantısına davet edilen Başkan Baydilli’ye vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulunurken yoğun katılımlı toplantı adeta mitinge dönüştü.

Vatandaşların tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, toplantıya katılım gösteren vatandaşlara ve toplantıyı düzenleyip kendilerini davet eden Oktay Doğan’a teşekkür etti.

Vatandaşlara hitap eden Başkan Baydilli bu coşku sevginin karşılığının 31 Mart günü zafer olarak tecelli edeceğini belirterek bu sevgiye karşılık verebilmek için daha fazla çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti:

“Kıymetli kardeşlerim sizinle gerçekten gurur duyuyorum. Verdiğiniz destek, ettiğiniz dualar benim için çok önemlidir. Bunu sağlayan şüphesiz ki bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerle sizin gönlünüze girmiş olmaktır. Biz şehrimizi kalkındırmak için hizmetler yaparken vatandaşlarımızın gönüllerine girmeyi, onlarla muhabbet beslemeyi çok önemsiyoruz. Bu seçimde yeniden aday gösterilmemiz de sizin bize verdiğiniz destekler de işte yapılan hizmetlerin ve sizinle kurduğumuz gönül bağının sonucudur.

İlçemiz her geçen gün büyürken gelişimi desteklemek için yaptığımız hizmetlerde belediyemizde özveriyle çalışan personelimizin emeği büyüktür. Bu emeği, gayreti gelecek dönemde de devam ettirip hizmetlerimizi artırarak Karaköprü’yü parlayan yıldız haline getireceğiz.

İnşallah 31 Mart’ta sizin ve çevrenizin desteğini istiyorum ki ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edelim. Desteğini, duasını bizden esirgemeyen hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Toplantının sonunda vatandaşlarla birebir sohbet edip taleplerini de dinleyen Başkan Baydilli katılımları ve destekleri için teşekkür etti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
Tema Tasarım | Pozitif Bilişim