pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
Ana Sayfa YAŞAM 31 Ağustos 2023 6 Görüntüleme

Tina kayıp ekonomist için umut oldu

Tina kayıp ekonomist için umut oldu
pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin

Tina kayıp ekonomist için umut oldu / medyapress.net

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in (83) bulunması için 74 gün sonra ansızın eve dönen Doberman cinsi eğitimli köpeği ‘Tina’, umut oldu. Tina’dan saç, kıl, tüy taraması için DNA araştırması yapılacak. Yedikleri ve davranışları gözlemlenecek köpek, çalışmaların ardından arama çalışmalarına katılacak.

Balıkesir’in Gönen ilçesinde 17 Haziran’da sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg’in beraberindeki “Tina” isimli köpeği önceki gün bulundu. Gönen ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra aramalara rağmen 74 gündür herhangi bir ize rastlanamayan Berzeg’in köpeğini gören bir vatandaş, durumu Armutlu Muhtarı Hamit Erman’a bildirdi. Bu kişinin, Armutlu ile Geyikli mahalleleri arasında gördüğü köpeğin fotoğrafını Erman’a göndermesinin ardından Berzeg’in ailesine ulaşıldı. İstanbul’da bulunan aile bireyleri, “Tina”yı teşhis etti. Köpeğin sağlıklı olduğu, Berzeg’in yakınlarının da Gönen’e geldiği ve jandarma ekiplerince aileyle görüşülerek durum değerlendirmesi gerçekleştirileceği, sonrasında bu yeni gelişme doğrultusunda arama çalışması yapılacağı öğrenildi. Gelişmeler üzerine Berzeg’in İstanbul’da olan ailesi Balıkesir’e döndü.

BAKIMLI OLMASI DİKKATİ ÇEKTİ

Bir süre gözetimde tutulması beklenen köpeğin yedikleri ve davranışlarının inceleneceği ardından da aramaya katılacağı ifade edildi. Doberman cinsi köpeğin, sağlığının yerinde, bakımlı ve temiz olduğu, üzerinde arazide kaldığına dair kir, toprak ve çamur olmadığı görüldü. Tina isimli köpeğin bu kadar bakımlı olması, birileri tarafından bakıldığı iddiasını gündeme getirdi. Köpeğin yetkililerce kontrole alınacağı ve sağlık durumuna bakılarak gözlem altında tutulacağı öğrenildi. Tina’nın çip kontrolünün yapıldığını ve şu anda Berzeg ailesinin evinde olduğunu belirten yetkililer, Korhan Berzeg’i arama çalışmalarının ise sürdüğünü kaydetti. Tina’nın ne yediğine bakılarak nerede bulunabilceğini tespit etmeye çalışılacağı öğrenildi. Ayrıca köpeğin üzerinde tüy kıl ve diğer DNA incelemesi yapılacağı, araştırmanın tamamlanmasıyla birlikte köpekle arama taramaya devam edileceği belirtildi.

Korhan Berzeg, Tina, Balıkesir, Gönen

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
pubg uc, pubg 980 uc, pubg epin, valorant,epin,pvp server epin, pubg midasbuy epin
Tema Tasarım | Pozitif Bilişim